Sider

10. februar 2012

Godmorgen




Jeg er simpelthen begyndt at blive så glad for forskellige former for grød - så tænkte I lige skulle have det med. 
For det første er det hurtigt at lave og så mætter det super godt. Her til morgen havde jeg ekstra god tid, så det blev både til grød og smoothie. 
Det er egentlig bare en udviddet version af den traditionelle havregrød. 

Til en person skal du bruge: 

- En god dl. Grovvalsede havregryn
- Vand til det dækker grynen i gryden 
- Et drys salt 
- Hørfrø (tag dem enten igennem foodprocessoren eller mord dem - ellers har de absolut ingen betydning, og ryger derfor lige igennem) 
- Honning/Smør 

Kom havregryn, vand, salt og hørfrø i en gryde og kog det op til det har den konsistens du ønsker. 

Oftest kommer jeg en lille skefuld honning i midten i stedet for smør, men i morges havde jeg lige behov for at forkæle mig selv med en smørklat. 

Hertil fik jeg min smoothie og et glas vand. 

Hvad spiser i til morgen? 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar