Sider

20. februar 2012

Müsli






























Har her til morgen forsøgt at lave müsli. Det kan varmt anbefales - det smager jo SÅ godt!

Her får I alle ingredienserne, mængden er på slum, da det afhænger af, hvor meget man skal bruge.


Hjemmelavet müsli:

- Solsikkekerner
- Hørfrø (skal mordes eller igennem en foodprocessor, ellers gavner de absolut ikke)
- Ruggryn (Man kan også bruge havregryn)
- Hakkede mandler
- Honning (Eller anden form for sødemiddel - jeg anbefaler selvfølgelig en naturlig kilde)

Kom honning på en pande til det er flydende. Kom herefter alle ingredienserne på og rist indtil man finder det passende. Jeg kan godt lide det er lige lidt brændt - som I også kan se.
Tag det af, og på en tallerken med det samme. Det bliver hurtigt stift og godt knasende.
Jeg spiste det ovenpå skyr her til morgen.

Velbekomme til jer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar